Hverdag · tilleggsvansker

Er det et liv?

Jeg har det livet jeg klarer å leve. Det er ikke like stort og flott som ditt kanskje, med høy lønn, en jobb du liker, en samboer, to barn og aldri et stille øyeblikk. Men for meg, er livet litt annerledes. Annerledes kan også være fint.

Jeg finner glede i det lille, skjøre livet mitt. Mellom datatid og tvtid prøver jeg å få dagene til å henge sammen.

Jeg har noen utbrudd, som tyder på at jeg ikke har det bra. Der jeg kanskje ødelegger litt for andre. Da er det ingen som forstår. Det er denne uroen inni meg. Hjelper det virkelig å ødelegge fellesskapet sin hage? Den med grønnsaker i? Bare fordi man selv ikke får nytte av pengene som er brukt på den?

Selvsagt ikke, sånn objektivt sett. Men når jeg ødelegger noe, oppstår en harmoni inni meg. Først gjør det vondt og jeg får en overload. Jeg setter meg ned på bakken og vugger meg til ro. Det er kanskje stimming, og episoden der jeg ødela for noen er indirekte selvskading der jeg får andre sinte på meg. Alt for å ikke bare kjenne eget, indre hat.

Videre, er behandlerne mine limet i hverdagen. De som sørger for at jeg kommer meg gjennom fra uke a til uke b, som psykologen min disse tirsdagene. Eller, ukene har jo tall. Jeg teller med. Farmor brukte å si at tiden går og vi går med. Hei farmor, jeg er her enda.

Jeg smiler. Fordi jeg evner å se både gode ting i livet mitt, og områder jeg strever litt på. Det skal kjennes at man lever. Ikke bare surfe gjennom, selv om det sikkert hadde vært behagelig en gang i blant.

En kommentar om “Er det et liv?

  1. Vi har alle vårt liv vi må hanskes med og hvert vårt hode. Og selv om det kan se fint og flott ut med hus og samboer og 2 barn betyr ikke det at alt er godt inni kroppen. Mange sår og de fleste er usynlige. De eneste som får vite om de er de som våger å se oss de dagene der vi ikke vil se noen og iallefall ikke en selv..
    Elsker at du deler av deg og dine tanker!♡

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s