anoreksia nevrosa · Hverdag

Spise med spisevegring (vakre serviser)

Innlegget inneholder skjeer fra sponsorat, Fine Nordic.

Jeg kjenner meg hjemmekjær og husmor, med servise som gjør det hyggelig å dekke bord – til og med til seg selv!

Tidligere i sommer, investerte jeg i servise fra Rice. Jeg har også fått present av gode støttespillere som er venner av meg. Best utvalg, har den danske serien serien hos nettbutikken Fine Nordic. Der er det utallige mønstre og designs. Designene danser i og på tallerkner, glass og skjeer.

skje1

Noe av det fine med Rice, er at alt er fremstilt av plastmaterialet melamin i stedet for noe som kan knuse, da jeg også har vanskelig med å håndtere den typen triggere i forhold til selvskadingsproblematikk.

skjeer4

Jeg har som dere vet anoreksi, og for meg er det å ha gode rammer rundt måltidene meget viktig. Det gjør det litt enklere å spise det jeg må. Jeg spiser ikke fordi jeg vil, men fordi det kreves. Ikke bare av kroppen min, men av alle som står rundt meg, heier eller forsøker å behandle.

skje2

Dette litt skjeve forholdet, der andre styrer over meg, kommer mer i balanse når jeg får et eierforhold til måltidene mine. Det at jeg hver dag velger hvilke tallerkner jeg skal spise av, matcher med skjeer å spise med, ja alt dette blir til noe unikt og eget for meg. Jeg tar eierskap. Min mat, mitt servise, min kopp, min kropp.

skjeer5

Rice har mønstre som passer både barn og voksne, og er flotte til selskaper ute om sommeren, for eksempel i barneselskap og på pikniks. Fine Nordic sine priser er inkludert norsk toll, så det tilløper ikke noen andre påslag enn frakt. Det gjør det mer forutsigbart å netthandle fra en butikk med bein i flere land. Varene som sendes fra Danmark, kommer på et par dager – levert på døra om du er hjemme.

skjeer3

Jeg kjenner meg hjemmekjær og som en husmor, med servise som gjør det hyggelig å dekke bord – til og med til seg selv! Hver kveld, setter jeg frem skje, glass/kopp og tallerken som harmonerer med hverandre til neste dags frokost, for en trygg og god opplevelse og start på dagen. Sånne detaljer, lager små lykkestunder og følelse av å mestre for – og som – meg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s