Hverdag

Fredagsfint i hjemmet

Jeg er opptatt av detaljer. På kjøkkenet mitt, har jeg derfor skaffet en tallerkenhylle/oppvaskhylle på Søstrene Grene til å sette det fine serviset fra «Rice» i. Det pynter opp på kjøkkenbenken min og gjør meg glad.

Det er hyggelig å forsyne seg med dekketøy derfra, og måltidene mine føles litt mer mine da. At det er jeg som har kontrollen liksom, ikke bare anoreksien eller personalet. Tallerknene er mine, og det er fint!

tallerkenhylle
Den lille brødboksen fra Bodum ved siden av, har jeg kjeks i i tilfelle besøk. Det er hyggelig å ha noe å tilby gjestene mine. Det gjør meg til husmor og vert. Det er fint å være noe annet enn bare pasienten, selv om jeg på mange plan er henne også.

Jeg er ikke klar til å kvitte meg med henne heller, ikke frisk nok ironisk nok, og prøver å være åpen om de små tingene, legge til rette, for et liv med lyspunkter jeg blir glad av, som å feire en jeg er glad i i helga – dekke til bords. Vi lever i symbiose, jeg og alle «personlighetene» mine, og det syke og det friske, det vonde og det vakre. Takk for oppmerksomheten, med ønsker om ei god helg!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s