Hverdag

Happy Halloween


Spooky, sier jeg og vrir på meg. Og så smiler jeg litt. Oss voksne i mellom, vi som er født før tradisjonen ble en tradisjon i Norge. Og nå til dags, brukes masse penger på feiringen. Hver fjerde nordmann feirer, men langt flere er berørte. Som meg her jeg sitter med en boks kjærligheter på pinner til dagens skremmende barn. Bø!


Jeg velger å holde fast i smilet. Jeg har jo en slik god smilemaske. Den jeg møter verden med. Noen ganger, kan man skape en god stemning gjennom å vise glede til hverandre. Og jeg tror at noen barn er litt engstelige for å ringe på dørene, selv om de kanskje også gleder seg. De barna vil jeg smile ekstra til.

Om noen timer er de kanskje her, barna, på en dag med utfordringer for meg med et møte om meg. Det er også skremmende, det å være hovedperson i eget liv på andres premisser. Men igjen, dette er en dag vi deler det skumle. Så her er jeg. Der er du. Happy Halloween!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s