Hverdag

Å feire hverdagen (og å planlegge jul)

Jeg har det sånn, at jeg planlegger mye. Jeg er alltid tidlig ute med julegavene. Alt er gjennomtenkt ut i fingerspissene. Hvorfor? Fordi jeg liker forutsigbarhet og fordi jeg koser meg med å tenke på andre mennesker. Innlegget fortsetter under bildet.

Noen snakker om sviktende empati ved asperger, og det kjenner jeg at blir litt for smalt fokus. Jeg har masse empati! Jeg trenger bare tid til å prosessere den. I går var det farsdag, og gaven var kjøpt inn i god tid i for veien, og ble godt mottatt.

Jeg ble glad. Jeg har nemlig følelser, både inni og utenpå kroppen. Det er godt å markere sånne dager med mennesker jeg er ordentlig glad i. Pappa, jeg elsker deg. Innlegget fortsetter under bildet.

På Skavlan på lørdag, snakket artisten Emma Steinbakken (16 år) om at vi i dag bruker så store ord. Elsker, hater, alltid og aldri. Det gjør det vanskelig å få frem når vi virkelig mener det, da ordene er litt oppbrukt.

Hverdagen handler om små og store øyeblikk. Jeg forsøker å gripe dem, uten å velte og bli syk av overraskelse, overveldelse og uforutsigbarhet. (Derfor planlegger jeg).

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s