asperger syndrom · tilleggsvansker

Min andel leger og psykologer og sykepleiere og…

Jeg har møtt min andel hjelpere med yrkestittel her i livet. Likevel må jeg fortsette å gå til dem. Jeg er ikke så god på å fikse livet helt selv. Du trodde kanskje jeg skulle bli frisk. Du trodde kanksje jeg skulle bli selvstendig.

Det trodde kanskje jeg også, før livet med sin storhet veltet meg totalt. Det ble så vanskelig å leve i det store og det fine. Jeg begynte på et tidspunkt å ødelegge meg selv (og gi avkall på det gode liv). Derfor står jeg så sårbar i dag.

Det er klart jeg blir lei av å trenge oppfølging. Det er klart jeg gjør mitt ytterste for å unngå helsehjelp når det ikke er høyst nødvendig. Men når det er nødvendig, er de tross alt gode arbeidstakere og omsorgspersoner, som prøver å gjøre en god jobb for sånne som meg.

Samtidig, er det mange som ikke får hjelpen de trenger. Som synes jeg er heldig som ikke kan velge bort det de ønsker mest av alt. Og til de menneskene, skulle jeg gjerne delt av omsorgen jeg får. Vist dem at de er viktige og har verdi. For alle mennesker trenger og fortjener å bli sett og hørt og kanskje til og med forstått når man føler ingen forstår.

Til min andel, sier jeg takk. I dag prøvde jeg å få til et samarbeid, jeg vet ikke om jeg lykkes. Om jeg kan bli møtt med i mine ønsker og behov. Jeg sa i alle fall noe jeg trenger, og det blir nok drøftet. Jeg snakker skriftlig om slike ting, for muntlig er det vanskelig å begynne. Men jeg supplerte meg selv, altså supplerte dokumentet. Takk for oppmerksomheten, psykologen min.

frogs-1672914_1280.jpg
Bilde fra Alexas_Fotos Pixabay
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s