asperger syndrom · Hverdag

Et annet perspektiv

Jeg er som alle andre, på mange måter. Samtidig er jeg unik, som alle andre. Og iblandet de to, berører Asperger syndrom meg og er med på å gi meg et sett egenskaper, særegenheter, styrker og perspektiver.

Sånn jeg opplever verden, er ikke nødvendigvis synonymt med andres opplevelse. For eksempel, har jeg lett for å legge merke til detaljer fremfor helheten. Det gjør meg observant og årvåken, men samtidig sårbar for forandring.

Det er verken fugl eller fisk, men samtidig er det nettopp det. Altså ytterpunktene og ikke det i mellom. Jeg er ofte veldig sint og lei meg eller veldig glad og dedikert til det jeg holder på med.

etannetperspektiv.jpg
Apropos å holde på, jeg holder litt på med bildene mine om dagen. Jeg laget denne fargerike, regnbueinspirerte skissen av en av dukkene (DC Carol) mine i Photoshop , for å vise hvordan en dukke kan forvandles ut fra perspektivet vi inntar.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s