Hverdag

Fredag og førjulsbesøk

Det er fredag, Black Friday, denne dagen som kickstarter julehandelen. Til og med kalenderen på iMacen fortalte meg det, og for å ikke snakke om e-post-kassen. Men jeg har kommet mye lenger enn i startgropa. Jeg har pakket inn, og også sendt mange gaver i posten. Jeg er litt nisse, jeg. Også i juni. Og i dag, siste fredagen i november, fikk jeg både en liten visitt for å overlevere tre julehjerter (alle hjerter gledet seg) som utviklet seg til en koselig prat i stua mi, og et planlagt førjulsbesøk av «foto-venninna» mi .

pepperkakeBLOGG1.jpg

Vi deler en interesse, og ser på livet med interesserte øyne alle vi tre. I dag var vi opptatt av hverandre. Den første visitten, var den første noen gang face to face og den andre var en stund siden forrige besøk, så det betydde noe for oss å få sees i dag tror jeg.  Takknemlig lener jeg meg tilbake, for jeg har faktisk personer som betyr noe for meg i denne verden. Fotografering håper jeg vi kan gjøre sammen igjen snart også, med litt planlegging.

Jeg har noen planer for året som kommer. 2020. Et fyrverkeri av et år, kanskje? Men først trenger jeg en hjertelig god og varm jul, sammen med menneskene jeg er glad i. Jeg inviterer noen ganger til kaffe, som i dag, og lar vennene mine føle på den følelsen av at jeg er glad i dem og bryr meg om dem. Det er bare tull at «aspergere» ikke har empati. Jeg viser kanskje følelsene mine veldig konkret (som gjennom gaver eller konkrete handlinger og formuleringer), i stedet for abstrakt, men det gjør det jo bare enda enklere for folk å oppfatte. Det burde i alle fall være sånn. (Hjertelig god jul).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s