Hverdag

Emo-Pippi

Jeg ser på Jul i Blodfjell 2, der kallenavnet Emo-Pippi dukket opp (episode 8). Det fikk meg til å smile, samtidig som det var så treffende. En litt mørk Pippi på en måte. Kanskje litt som meg, og etterpå kom nicket Ronja Selvskadingsdatter gjennom tv-skjermen. Gjenkjennbart og en klang av eventyr kombinert med eventyrland. Som i grenseland.

Jeg beveger meg i den mørke, lyse skogen. Igjen, som i grenseland. Jeg lever mellom liv og død, bokstavlig talt. Og i dag lyser Lucia for jeg skal på konsert! Eller, kanskje ikke derfor, men jeg nyter lysfesten og gleder meg vilt til å høre Ole Paus synge julesanger som Deilig er jorden med den rustne stemmen sin. Jeg smiler og børster støvet av finstasen.

En kommentar om “Emo-Pippi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s