Funksjonsnivå · Hverdag

17 000 ledige stillinger på Finn.no

Jeg fikk første januar e-post fra Finn.no. 17 000 stillinger lå ute, klare til nye arbeidstakere. Da er det litt kjipt at det ikke er slik at jeg klarer å ha en jobb. Jeg vil så gjerne søke og bli antatt.

Når man er ufør, er det viktig å føle at man har en verdi på andre områder. At man kan være nyttig selv om man ikke utfører betalt arbeid. Det hjelper familien min og behandlingsapparatet meg til å føle, og også leserne mine av denne bloggen.

Jeg har likevel litt lyst til å ha en liten bijobb ved siden av heltidsjobben med å overleve. Bruke av det lille overskuddet jeg har, til å gjøre noe som arbeidstaker. Så kanskje smugtitter jeg litt på Finn.no, drømmer og kanskje kontakter NAV for å høre, en gang i fremtiden, om jeg kan få jobbe litt for noe eller noen.

Mange med Asperger syndrom faller utenfor arbeidslivet, tror det er snakk om omtrent nitti prosent, og noen av oss er også arbeidsplassen til andre. Det gjør noe med meg å føle meg som en utgiftspost. Derfor kan det gi enormt å få se og oppleve at man mestrer hverdagen og kanskje noen konkrete oppgaver, enten det er hobbyer eller jobb. Jeg jobber mye med tekst og bilder. Kanskje kan det bli til noe enda mer, mens verden går videre? Vi vandrar saman.

3 kommentarer om “17 000 ledige stillinger på Finn.no

 1. Hei og godt nytt år. Du er jo så flink til å fotografere og skrive blogg. De største bloggerne lever jo faktisk av det ! Jeg tenker at det er litt av ditt bidrag til å være i arbeidslivet. Du er med på å utdanne oss og lære oss litt mer enn før vi leste. Kanskje du kunne fotografere, eller redigere bilder for noen? Ikke tenk så mye på at du er ufør, men tenk på hva du faktisk greier. Nå får du også gå korte turer igjen. Det er fremskritt. Ønsker deg en så god kveld videre som du kan.

  Likt av 2 personer

 2. Jeg tror nok jeg forstår behovet ditt, – men jeg sier, som så mange andre, – den jobben du har gjort – og gjør – for å spre kunnskap om Aspergers syndrom, – den er kjempeviktig!

  Likt av 1 person

 3. Tekst og bilder kunne jo kanskje vært et neste steg til film. Lage kunstfilmer, det er en litt annerledes måte og kan være noe nytt så en kommer seg videre og får utviklet seg til neste steg! 🙂

  Veldig bra blogg. Leser ofte, selv om ikke flink å kommentere.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s