foto · Hverdag · tilleggsvansker

Møtevirksomhet

I går var det møte her jeg bor, med dps, sykehus, personal i bolig og foreldrene mine. Jeg er ikke så glad i slike møter. Jeg liker ikke være i fokus. Men enda verre er det å føle at man er problemet og å ikke vite hva de andre sier. Å ikke ha kontrollen. Over noe som helst.

Møtet deles i to, én del der jeg er med og én del der de andre kan snakke fritt uten å føle at de må tilpasse det mine ører. Der ting kan bli tatt opp. Samtidig som det er fint at de kan få satt ord på hva de tenker, er det litt stressende for meg å ikke vite. Å ikke kunne være sikker på hvordan jeg er for dem.

Dette møtet, oppsummerte egentlig ikke så mye den siste tiden. Forandringene ble nevnt. Det at jeg nok en gang mister psykologen min, må informeres om til alle parter. Hun har fått ny jobb, og slutter på DPS. Det er i det hele veldig stort gjennomtrekk på denne DPS. Er det vanlig? Det er i alle fall svært uheldig.

I morgen, skal jeg ta med meg kameraet på tur med personalet. De har sørget for at jeg får en litt lenger tur med bil enn vanlig. Det gleder jeg meg til. Jeg skal bruke det nyinnkjøpte «all round»-objektivet jeg har fått meg, og sette på filteret jeg fikk til bursdagspresang. Foto skygger heldigvis litt over de tunge dagene. Eller, er som en sol. Eller blits kanskje. Fryser bevegelsene, stopper tiden og skaper et minne.

4 kommentarer om “Møtevirksomhet

   1. Takk for presiseringen! Heldigvis er ikke virkeligheten alltid like ille som den kan oppleves som – men identitetspolitiske aktivister vil gjerne fremstille det slik for å fremme sine egne agendaer. Derfor må man som normskaper være veldig bevisst på egen språkbruk, slik at man ikke uintendert bidrar til å påvirke samfunnet i feil retning. (Ref. «Propaganda» av E. Bernays 1928)

    Likt av 1 person

 1. Jeg har også hatt mange psykologer gjennom årene, og i de fleste tilfellene har behandling blitt avsluttet fordi vedkommende sluttet/ble flyttet til en annen aveling, så jeg har absolutt kjent på gjennomtrekken.
  Det er ikke noe særlig, egentlig.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s