Hverdag

Min vilje skje

viljeskjeBLOGG

Jeg har skrevet litt om Gud. Og noen ber om at hans vilje skal skje. Men i hverdagen, må man ta tak selv også. Ikke bare lene seg på Gud. Det handler om å gjøre noe ut av livet, her og nå. I går var jeg i fotoklubben, fordi jeg vil ha en rolle jeg trives med. Ikke bare pasienten, men fotografen.

Slik er det i kjærligheten også. Man må våge å si: Jeg elsker deg. Og jeg er glad i deg. Og på Valentines-dagen er det kanskje påminnelser om å si disse ordene. Ikke det at jeg har noen kjæreste, men jeg har familie og venner. De er jeg glad i. Og jeg setter pris på leserne mine. Love u.

Jeg abonnerer på livet. I hverdagen min. Jeg har Spotify og et fotoblad. De gir meg livsverdi, disse abonnentene. Fordi de speiler meg og mange av verdiene mine. Ikke det at lukkertid er en verdi alle bryr seg om, men jeg gjør. Og det blir det kunst av, mens jeg følger artister som Trygve Skaug. Levende poesi.

2 kommentarer om “Min vilje skje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s