Hverdag

Uskarpe mål

Fremtiden vet vi ikke hvordan blir. Det er en kjennsgjerning. Likevel, har vi en del forutinntatte tanker om fremtiden. Vi mennesker. Hva vi ønsker oss, mål vi ønsker å oppnå. Med Asperger også som en tilstand, er dette med fremtiden et litt uklart faktum som stresser meg. Det at jeg ikke kan kontrollere, jeg som liker forutsigbarhet. I horisonten har jeg noen mål, men de er uskarpe. De er ikke presise, for jeg vet jo ikke om det blir akkurat slik som jeg drømmer eller ønsker eller forventer. Altså, alt er uklart.

I et uklart univers gjelder det likevel å beholde noen av planene og ønskene og drømmene sine. Slik at ikke alt er overlatt til tilfeldighetene. I dag er det søndag, og jeg har bestemt meg for tre ting jeg vil gjøre: Fotografere dråpene mine, servere mamma og pappa kaffe (de kommer på besøk) og se på Farmen Kjendis på tv. Det er små planer, men likevel noe som gjør søndagen passe innholdsrik. Og jeg blir beriket på den ene eller andre måten av slike trivielle ting. Hverdagsgelder, om du vil. Og det tror jeg du vil! Være med på å følge, og være en del av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s