Hverdag

Tilbakegløtt på februar

Vi er inne i mars måned, og jeg vil fortelle litt om februar som vi har lagt bak oss. Jeg har hatt kniven på strupen på flere områder, både vekt, aktivitet, mat og sosial interaksjon med personalet. Det er ikke alltid så lett å få til dette livet, men jeg her nå er enda. Og enda gir jeg ikke opp. Jeg vil ikke være en som gir meg, for jeg har noen å kjempe for – nemlig familien min. Vi hører sammen. Fotograferingen er også med på å holde oppe livskvaliteten.

Så var det litteraturoppramsingen for februar måned:
Jeg leste ferdig Mark Manson, Alt går til h*lvete, en bok om håp som jeg begynte på i januar. Videre leste jeg:
Ikke slipp, Trygve Skaug sin sjette diktsamling
Rosehagetorn av Helga Songøygard Battin
Snakk til henne av Abbie Greaves
Jeg begynte på Maskiner som meg av Ian McEwan
I tillegg leser jeg litt i Kamerakuren innimellom, av Torkil Færø, og han var jeg på foredrag med i fotoklubben – givende og inspirerende


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s