anoreksia nevrosa · Hverdag

Take it easy

Det er lørdag. Det er Kinderegg for noen små. Jeg er stor. Vokst fra Kinderegg, men likevel ikke helt. Altså, det med tre ting på en gang – overraskelse, liten leke, noe godt. Selv om sjokoladen er forbudt for meg, liker jeg å tenke på at det finnes sånne små gleder som kanskje kommer tilbake til en, som når jeg er tante og får se smilet i nevø eller nieses ansikt. Fryden.

Men jeg skal ikke stresse det. Skal ikke presse meg til å føle på noe jeg ikke føler. Som en glede når jeg trenger tid og ro. Jeg får «take it easy!» og fotografere meg glad i stedet for å spise meg glad. For å spise meg glad på for eksempel is, er en umulighet for meg. Det betyr ikke at jeg er null verdt og ikke fortjener maten, selv om jeg føler det på den måten og kjenner på sånne ting. Jeg må bare slappe av og følge kostlisten så godt jeg kan, så jeg ikke raser videre ned i vekt. Jeg har kniven på strupen.

Men take It easy, lille spurv. Det skal nok gå bra til slutt. (Smil til/med kameraet.)

takeiteasyBLOGG

En kommentar om “Take it easy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s