foto · sosialt

Fototastisk

I går var jeg i fotoklubben, til stor glede for meg selv. Jeg trives med å møte mennesker på den måten, lage meg en hverdag med mening med noe og noen. Det at vi har den samme interessen, og at jeg ikke er mindreverdig automatisk. Jeg føler meg jo ofte ikke så bra, og det kan være vanskelig å stå opp for seg selv. Når jeg snakker om bildene, faller jeg ikke helt sammen (selv om jeg vakler litt uansett). Jeg har et kamera og et håp om fellesskap og bevaring. Kameraet fryser øyeblikket og stopper tiden.

Og så leser jeg inspirerende artikler og ser på bilder i blader og på nett mellom møter og fotografering. Jeg kunne ønske jeg kunne reise fritt rundt og ha hele verden som motiv. Det har jeg ikke. Men jeg har et kreativt sinn. Så jeg leker meg nå og da, og skaffet meg en fisheye via Finn.no. Jeg hadde et før, og savnet litt å forvrenge virkelighetsbildet på den måten. Bilder vil følge i dager som kommer, antakelig.

Jeg var litt nervøs før klubb,
jeg liksom stresser meg opp på en måte. Også når jeg er der, sliter jeg litt. Da betyr det mye når ei kommer bort til meg når jeg føler meg litt lost in space. Takk, jeg smiler (til den fantastiske fotografen). Jeg må også skyve på måltid for eksempel også, for å kunne dra i klubben og for en anorektiker, koster det litt. Men det er verdt det – for øyeblikket (vi delte).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s