foto · Hverdag · sosialt

Årstidene (kommer og går)

Det er vår, men bildene mine viser at det fortsatt er vinter. Men så er det plutselig påskestemning med hvitt og gult (sola), jeg tenker appelsin og smiler til fotografen (meg selv = selvportrett). Jeg tok forresten en tur innom fotoutstillinger i dag, der jeg fikk se andres blikk på spesielt natur.

Jeg gleder meg til varmen kommer, så jeg kan sitte litt ute uten å fryse. Og uten at personalet fryser. En som bor her jeg bor, hadde forresten bål/grill i sving på torsdagen. Det luktet herlig. Det gjelder å nyte livet, gjøre det beste ut av omstendighetene. Apropos dette med å glede seg til sommersesongen, vil jeg fortelle litt av hverdagspkroblematikken. De små hindrene som velter meg, i kommunikasjon og samhandling med andre.

I hverdagen, møter jeg også på en del valg jeg kan problematisere fordi jeg tenker meg helt vill på dem etterpå. Jeg ble spurt av avdelingslederen, hvilken årstid jeg liker. Om jeg liker noen bedre enn andre. Jeg måtte innrømme at jeg ikke vet. Det vil svikte bursdagen min om jeg sier sommer, for jeg er et vinterbarn og sånn surrer jeg og roter jeg til for meg selv med å tenke på alt så alvorlig. Andre valg jeg møter på en vanlig dag, er slike som om jeg skal skru på nyhetene på tv eller beholde radioen på. Jeg må spørre personalet hva de vil, så jeg slipper å ta «feil» valg på min kappe. Om forlatelse, eller noe sånt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s