Hverdag · samfunn

På strak arm

Jeg er imponert over media i disse tider. Det nye programmet «Sammen» på TV2 viser at de snur seg fort rundt og får samlet seg og dermed samler oss som seere og samfunn. Det er innslag fra Skype og slikt, slik mange i dag må ta i bruk digitale kanaler fordi vi ikke kan være fysisk sammen. Det gir meg trygghet at tilpasninger gjøres på strak arm.

Idol live-sending fredag ble gjort med familiene til deltakerne på skjerm som publikum. Det finnes løsninger, ikke alt trenger å legges ned. Det er mye fokus på det som er stengt, men vi møtes på nye arenaer. I dag har jeg hatt videosamtale med psykiateren min, til den faste tiden jeg til vanlig møter opp og er på DPS. Tilpasning er et stikkord for det vi opplever i denne unntakstilstand.

Det betyr ikke at alt er lett og fint. Men det betyr at ikke alt stopper opp, når noen tar utfordringer på strak arm, digitalt, i helsevesenet og i mediesamfunnet. Takk og klapp!

Sammen digitalt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s