Hverdag

TV-titting

Mange er mer hjemme for tiden. I stedet for å møtes sosialt som når det var det normale, sitter kanskje en del hjemme for seg selv, med eller uten familie, og ser på tv på kveldene. Jeg så på Idol i går kveld, og i dag blir det Kåss til kvelds. Jeg delte opplevelsen med flere andre, digitalt.

Jeg finner samhold når jeg ser tv, for jeg chatter med andre som ser på det samme. Da får jeg mer ut av programmene, følger bedre med og kjenner meg mindre isolert. Det er et lite tips fra meg i dag, i disse «isolerte» tider: Ta i bruk teknologien og vær «sammen».

En kommentar om “TV-titting

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s