foto · Hverdag · sosialt

En tur i skogen

Som mange andre, liker jeg å komme meg litt ut. Jeg går to korte turer om dagen, og i går gikk vi en litt annen runde for å fotografere litt. På grunn av smittevern, har jeg ikke fototurer med bil som til vanlig på lørdager, så da var det å ta beina fatt i går. Og jeg må si, trær er utrolig vakre. Vi går blant dem til alle årstider, men det er ikke så ofte vi gir dem en tanke, hvis man ikke er treklemmer da.

Fotograferingen blir min kontakt med naturen. Mitt svar fra naturen. Min respons. Et tegn på at vi lever, både naturen og jeg. Jeg synes det er vanskelig og kaotisk sosialt av og til, men på tur flyter praten lettere. Kanskje har jeg litt hakk i plata og spør om det samme hver eneste dag, men jeg deltar i alle fall litt i praten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s