Hverdag

Påskefjellet

Det er palmesøndag og normalt sett ville det vært mange i fjellet nå. Men i år, er mye annerledes. Jeg har laget meg mitt eget fjell, her inne. Jeg delte det med omverdenen, uten så mye respons. Det er vondt for meg når «kunsten» min ikke blir forstått. Når bildene ikke får gjennomslag eller stiger til topps. Jeg vet det er barnslig eller feil av meg, men jeg legger så mye tanker og følelser i det jeg formidler. Fra å tenke meg oppover påskefjellet med mitt skjøre selvbilde, faller jeg sammen i grus.

Jeg har likevel lært meg å sette pris på det man får til, og å prøve å ikke tenke så mye på de negative sidene sine. Og kanskje skinne litt på det man mestrer på toppen av det hele! Jeg legger i hodet/tankene en sten på en varde for de målene jeg har nådd, som øverst på en besteget fjelltopp. Med ønsker om en god påske.

5 kommentarer om “Påskefjellet

 1. I disse dager er en fjellpåske et uoppnåelig fenomen for mange – både for de som har hytte og andre.
  Ja, dette kommer sannelig til å bli en spesiell påske på mange måter. For de med nedsatt immunforsvar vil dette være spesielt vanskalig, ettersom de blir ekstra isolert. Ettersom dette er for deres eget beste er vel ikke en stor trøst – spesielt når en føler ensomheten og på mange måter mangler kontakten med dem man gjerne skulle hatt kontakt med på vanlig måte.
  Ønsker de alikevel en fantastisk god påske, og gir deg en god klem – selv om den må bli virtuell.

  Likt av 1 person

 2. Kanskje du kan prøve å lage uforståelig kunst i utgangspunktet, slik at uansett hvilken forståelse andre har av den, så kan du si at den er feil? (Da blir det ihvertfall trygt og forutsigbart, og du slipper skuffelser.)

  Likt av 1 person

 3. Hei jeg synes bildet ditt var fint, og teksten din, sten på sten , akkurat det er viktig for meg også , og legge de opp æå hverandre uansett, og glede oss over dette, og jeg ønsker deg en riktig god påske, det er litt trist å kanskje ikke få motta besøk akkuratt nå, du er ikke alene om dette.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s