Hverdag · samfunn

Shopping i koronatider

I disse dager, blir det lite handling på meg. Vi prøver å reise ut så lite som mulig, eller der jeg bor ønsker det. Det er restriksjoner, men vi har vært en tur på Meny.

På Meny var reglene
tydelige – hold avstand og vask hendene, som Helsedirektoratet har lært oss opp til. Vasken var ved panteautomaten, med såpe lett tilgjengelig. I køen var det markert på gulvet hvor en meter avstand tilsvarte.

Jeg synes det er fint
at butikkene er så tydelige, det gjør det lettere for alle å praktisere lik praksis. Jeg er veldig knyttet til regler, og følger de ofte slavisk. Jeg bestiller mer rett fra nett, for eksempel støvsugeposer som jeg ellers måtte reist til et stort varehus ala Power eller Elkjøp for å få tak i.

I tillegg til
reglene i butikkene advarer matbutikkene for tiden mot å handle helt opptil påske, fordi det da vil bli veldig mange mennesker på en gang. Så dagens shoppingtips er kanskje å planlegge påskehandelen og være tidlig ute.

Vis hensyn – hold avstand.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s