foto · Hverdag

I koronaens tid 3

Alle gode ting er tre, heter det. I dag poster jeg et bilde til som illustrerer perioden vi alle lever i, med tiltak og hjemmekontor osv. Internett har fått en sentral rolle, vi har blitt mer digitale, og munnbind er solgt ut mange steder. Det henger innimellom lapp på apoteket der jeg handler: Vi er utsolgt for munnbind og Antibac.

Med Mac/PC har vi lært oss å være sammen på nye måter. Jeg har sett mange tv-programmer mens jeg har chattet med andre som ser på det samme. Jeg har snakket med psykiateren på videokonferanse og min fem år gamle nevø på FaceTime. Det er fint, når man dessverre ikke kan møtes på en stund. Stay safe, ta vare på hverandre i livene våre. Dette er også en tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s