tilleggsvansker

Å ta en seng

Noen ganger, blir jeg mer pasient enn ellers. Da er jeg pasient på sykehus. Det gjør vondt å se dørene låse seg og kjenne laknene krølle seg utenpå plastrekket på madrassen. Å enda være i behov av helsehjelp. Å enda mislykkes med å komme til skade. Å skuffe seg selv og de en er glad i. Belaste kroppen enda en gang. Være en påkjenning. Da er den der, sengen som huser kroppen, omfavner kaloriene og gir meg angst av mangel på bevegelse. Igjen belastes samfunnet også, og i disse tider er helsevesenet allerede i press. (Jeg gremmes av meg selv, i seng.)

5 kommentarer om “Å ta en seng

 1. Kjære Helene
  Ønsker deg god bedring og håper du står an av denne gangen også.
  Husk at du har lov til å ta plass.

  Liker

  1. Det er riktig. Hun er en av de Gode og hvis hun vil; De Troende. Fordi hun vant en SPISS-pris for bidrag til felleskapet 2020. Du har noen «bonus-poeng» (gode gjerninger) å gå på. Det er din rett. Du har fortjent det. Du kan rette på meg hvis du mener jeg har ikke rett, I at du trenger ikke å være Engstlig for Døden/Livet når du er I sykehuset, og du trenger ikke føle deg dårlig og ha samvittighets kvaler og gjøre noe som fører deg til sykehuset.

   Du er en Ærlig Kvinne. Ærlig betyr at du har Ære, at du er kysk. Du er også oppriktig når du forteller oss hvordan du har det. Fordi du har dårlig samvittighet for ting, og gjør noe, er du ikke fortapt. Det heter; En god Munk (eller Nonne) tror han er dårlig, og en dårlig Munk (eller Nonne) tror han er god.

   Liker

 2. Allah er Herren over Verdnene (Inkludert Norge og Irak) som en Keiser.

  Allah sier og har lært oss å si:
  Allah belaster ingen sjel mer enn det den makter; det den har fortjent av godt, for det er det en belønning for den, og det den har fortjent av synd, for det er det pine for den. Herren vår! Ta oss ikke fatt hvis vi glemmer eller feiler. Herren vår! Legg ikke på oss en slik (tung) byrde som Du la over dem før oss. Herren vår! Sett ikke på oss den byrden som vi ikke har styrke til å bære, og overse (våre synder), og tilgi oss, og vær oss nådig. Du alene er Mesteren vår, så tildel oss seier over de vantro.

  Du er penere enn jeg trodde i bilde.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s