Fredagsfint · Hverdag

Fredagsfint, servis

I dag skal jeg vise frem noe fint. Det er lenge siden jeg har vist frem noe spesielt på fredagene nå, men i dag fikk jeg lyst til å fortelle om serviset jeg har kjøpt i serien Rice. Det er mye hyggeligere å spise, når det nå er sånn at man må spise, fra noe som er pent å se på. Grunnet selvskading-problematikk bruker jeg ikke servise som kan knuse. Dette jeg har funnet som jeg har mange ulike design i nå, er laget av melamin.

Jeg smiler, og tar det inn med teskje, skåler i plastglasset og ønsker alle en så god helg de kan ha. På bildet, ser du også skjeen som er lik den min farmor hadde i forskjellige farger, en sølvskje gullbelagt med blå emalje. Den heter rådhus med vifte, og jeg er på utkikk etter flere i samme serie. Farmor var gull (verdt), og var med på å gi meg en sånn god barndom.

Reklame

En kommentar om “Fredagsfint, servis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s