Hverdag

En bug (når jeg bare må ha det som jeg pleier)

Jeg liker rutiner. Jeg kan likevel bli glad når noe annet enn rutinen inntreffer. Som da broren min kom for å gå turen jeg går, sammen med meg. Med niesen min i vogn. Jeg smilte langt inni meg.

Men det er ikke alltid jeg takler endringer like godt. Som når personalet glemmer å låse døra til boden, slik at det oppstår en ubalanse og jeg får en enorm tvang til å gripe inn og ødelegge. For andre, men også for meg selv. Sette meg i en posisjon der jeg har det dårlig fordi andre liker meg og oppførselen min dårlig.

Det er som om jeg
er en datamaskin, og at det er en bug i programmet. Jeg er en firkantet person på mange måter, som en skjerm. Jeg håper å slipe av hjørnene mine når det virkelig er nyttig å være litt mer fleksibel, men det er en tilpasning som koster meg noe slik at det av og til vil oppstå bugs.

3 kommentarer om “En bug (når jeg bare må ha det som jeg pleier)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s