Hverdag · samfunn

Fjordland og andre land

Helsedirektoratet og myndighetene fraråder reiser til utlandet, unntatt Danmark, pga. situasjonen med korona (covid-19). Det fikk meg til å leke litt med ord i dag. Og produktnavnet til en ferdigmat-produsent, nemlig Fjordland. Innlegget fortsetter under bildet.

La meg legge ut en forklaring. For om du vil oppleve litt svenske kjøttboller uten å dra til Sverige, er Fjordland sine svenske kjøttboller et godt reisemål. Eller hva med indisk kyllinggryte? Og du finner «landene» på kartet over nærmeste dagligvareforretning. Jeg lar meg rive med av ordspillet og dra av sted, selv om jeg ikke kan ta del i etegilde med min fremtredende anoreksi. We all need a Little bit Magic. Innlegget fortsetter under bildet.

Andre land du, og jeg og, kan oppleve, er sommarland i Bø, badeland rundt omkring og drømmeland. Det er sommer i Norge nå, og jeg åpner de sovende øynene på vidt gap. Jeg ser farger og de (som er) friskere og lykkeligere enn meg, bobler i glede. Selv om vi ikke deler på gledene, har jeg min andel ord. Både som jeg leser, hører, leker med og skriver ned, og det er jeg takknemlig for – mens jeg parallelt får en hyggelig rapport fra personalet om hvordan dagens Fjordland falt i smak. Jeg reiser med; bilett merk den nysgjerrig og eventyrlystne fotografen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s