Hverdag · spesialinteresser

200 ting å sette pris på

Jeg så en gammel FaceBook-status med topp fire-ting for meg. Av det jeg likte å se på, sammen med tv-serien jeg digger, og folk som smiler, var reklameaviser plassert på listen. Jeg leser de hele tiden, og gleder meg hver lørdag kveld når butikkene stenger og en ny uke forberedes.

Jeg oppdaterer nettsidene hele tiden for å se om ukens tilbud er lagt ut. Og denne uken som nå er gått, kom butikkjeden Kiwi med en gulrot for sånne som meg. Nemlig nytt priskutt på to hundre «sommervarer». Selvsagt måtte jeg sjekke ut. Jeg blomstrer opp. (Artikkelen fortsetter under bildet.)

Denne interessen er kanskje litt spesiell. Særlig siden det er få dagligvarer jeg konsumerer. Men jeg lever og ånder for disse prisene, og snakker høyt om dem til personalet jeg omgås. Kanskje er de ikke interesserte, men jeg klarer ikke stoppe å snakke og vise frem bilder på iPaden.

Jeg ramser opp, hurtig og begeistret, men også usikker og beklemt. Jeg vet jo at dette ikke er sånn som de kanskje snakker sammen. Men det er mitt språk. Min trygge havn, i noe sosialt. En slags grunnmur å bygge ut fra. En rullebane for flyene. Jeg blir så innmari glad når jeg har noe å fortelle, at jeg kan sveve på følelsene. Som å kunne fortelle hvilke varer du får til Kiwi mini pris, med priskuttet på 200 varer. Sjekk ut, var det noe for deg? Hva med burgerbrød til drøye 11,10,- for to?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s