Hverdag · sosialt

Hvis verden raser sammen (sang)

Jeg har fått dilla på en sang: «Hvis verden» med Chris Holsten og Frida Ånnevik. «Hvis verden raser sammen, så er dette sagt.» Jeg kjenner mye at verden raser, og prøver å sette status, gjøre meg opp en mening, en sannhet som ikke dør.

Jeg hører på full guffe
i mine Bose hodetelefoner og hører ingenting annet. Ikke personalet som kanskje har eller ikke har noe å si. Jeg vet ikke. Men dette er sagt: Jeg er glad for at noen bryr seg om meg, tar seg tid til å være sosial med meg og at jeg har daglig kontakt på SoMe med andre fotointeresserte.

Andre sanger jeg hører på nå, er «På kanten» med Bertine Zetlitz og «Styggen på ryggen» med OnkelP og De Fjerne Slektningene. Jeg knipser med fingrene, på kamerahuset, zoomer ut og inn, prøver å fokusere.

Så, hva er status?
At det sosiale tar all kreftene mine, og gjør at jeg blir veldig sårbar og ustabil etter å ha vært sosial. Selv om jeg elsket å få være med på leken, passe inn som fotovenn. Det er kanskje dette jeg har prøvd på hele livet – å passe inn og få telle med. Det har alltid vært komplisert, det skjønner jeg fortsatt.

Hva betyr det?
At jeg fortsetter å kjempe meg tilbake – for å få blimE, og heller beskytter meg litt mot etterdønningene som oppstår når jeg har vært sosial, gjennom å høre musikk og gjøre andre ting som jeg føler trygghet i. Som å redigere bildene og glede meg til neste gang jeg våger meg ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s