Hverdag · tilleggsvansker

Bro fra begge sider

Psykiateren min, jobber med meg og personalet – med å bygge fra begge sider slik at det blir en bro. Nærme oss hverandre, liksom. På den måten, kan jeg fungere med mine vansker og slippe å være på sykehus kontinuerlig. Noen tilbakeskritt og kriser blir det, men vi snakker om dem slik at de kan lære å forstå når og hvorfor det blir feil og uutholdelig for meg. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Min personlige bro, i tillegg til psykiateren, er fotograferingen og skrivingen. Når jeg uttrykker meg visuelt, kan jeg si ting jeg ikke får frem i hverdagen muntlig på direkten. Jeg sliter litt med kommunikasjon. I stedet for å forklare, hopper jeg over noen ledd og kaller mennesker jeg er utrygg på for ting man ikke sier om man er høflig. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Samtidig kan jeg være overstadig høflig. Mot personal jeg egentlig ikke forstår meg på og har det vanskelig med, fordi jeg ikke finner middelveien. Jeg blir enten eller og svart/hvit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s