Hverdag

Solsikkert

Vi rår ikke over været, men klærne. Jeg var på sommersalg før timen min hos psykiateren forrige tirsdag. Da fant jeg meg en tynn og lett bukse med solsikker på, på Hennes & Mauritz. Den er på nå.

Det gir litt glede med noe nytt i hverdagen. Jeg har også ordnet meg noen nye truser. Det er sikkert og visst at forandring fryder når den er håndterlig. Altså, ikke brå forandringer som jeg ikke har kontroll over, men slike små endringer som kan muntre opp hverdagen litt.

Jeg er mye i beredskapsmodus for hva som kan skje. Og en ting jeg bekymrer meg for, er at det skal regne så mye at personalet ikke vil gå tur med meg. Det er en endring av de daglige rutinene som er vond for meg. Så jeg er takknemlig hver gang de finer fram regnponchoen sin eller regnet gjør et opphold i turtiden min.

Imens er jeg kledd for sommeren, med den fine buksen, selv om det ikke kjennes varmt nok ut til for eksempel sommerkjolene mine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s