asperger syndrom

Øyne i nakken?

Jeg så på denne fluen, og tenkte på noe jeg er preget av. Ikke å ha øyne i nakken akkurat, men å være observant og legge merke til detaljer. Mange med Asperger syndrom er for eksempel flinke med foto eller tegning, fordi de evner å se detaljer andre kanskje overser. Noen maler seg også i ansiktet og har sminking som spesialinteresse, noen spesialiserer seg på å sminke sår. Det så jeg i SVT1 sin dokumentarserie om unge med Asperger som fikk utøve teater.

Jeg liker å se det små i det store. Og jeg ser ofte ned, der andre ser opp. Så jeg ser hvordan sko du har, men vet kanskje ikke øye-fargen din. Mine er blå, til opplysning, og er mitt organ til å oppleve verden. Synet er det siste jeg ville mistet, om noe skulle skje meg. Jeg trenger å se.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s