Hverdag · samfunn

Sommer i Norge

I går kom de nye reiserådene, og Spania ble rødt igjen. Jeg kjenner at jeg er litt glad det er litt mer forutsigbart her hjemme. At smittetallene er lave. At pandemien er ganske under kontroll. Samtidig tenker jeg på de som har reist. Noen har jo leiligheter og slikt som trenger tilsyn, men noen har også reist på vanlig charter. Det tror jeg ikke jeg ville utsatt meg eller familien for riktig enda. Det kommer en sommer neste år også, og kanskje er det tryggere å reise igjen allerede til jul. Mange har litt ferie de kan ta ut da også.

Jeg er en av de som har holdt seg hjemme i Norge i sommer. Det har ikke vært topp vær de siste ukene, men med en liten lue og ei nett Bergans-jakke går det greit å ferdes ute for meg. Jeg håper det kommer en liten bølge til med varme før høsten kommer, jeg kjenner jeg ikke helt har fått sommerkvoten min enda. Jeg har nesten ikke fått brukt sommerkjolene, og jeg føler meg så lett og fri når jeg har de på. Og strømregningen er lav om sommeren, noe jeg fryder meg over – små hverdagsgleder. Fortsatt god sommer, til deg og dine – i inn- eller utland.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s