foto · Hverdag

Fri som (sommer)fuglen

Det er helg igjen, og jeg skal markere den med å ta noen bilder og være en fri fotograf, et fritt menneske. Jeg er ikke helt fri, men innenfor visse rammer kan jeg utfolde meg selv om jeg er pasient. Jeg håper å fange sommeren til bildebrikken. Det er meldt opphold, selv om det ikke er alfa omega for meg. Jeg liker regnet også. Men oppholdet gjør turen litt enklere med tanke på at utstyret ikke akkurat elsker regn. Jeg vurderer forresten å kjøpe en regnfrakk til kameraet, og smiler ved tanken. Utstyrt for alt som måtte komme. Beredt som en speider!

Reklame

En kommentar om “Fri som (sommer)fuglen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s