Hverdag

Juli 2020

Den store feriemåneden er gått. Det har vært ferieavvikling her jeg bor også, med det det fører med seg på godt og vondt. Jeg har hatt kontakt på Facebook og Mail med fotovenner og hatt samvær med familien min. I tillegg har jeg vært noen dager på sykehus, så alt er ikke tipp topp akkurat. Men det er akkurat like viktig å holde seg gående. Fotografere, skrive, blogge, dele, være sammen – på nett eller IRL. Jeg er veldig glad i dyr, så da ekorn dukket opp mens jeg gikk tur, ble jeg veldig glad. Jeg deler et par av bildene sammen med dette innlegget.

Jeg så dokumentarene George Floyd – drapet som rysta verda, Josefin og Florin (om Josefin som gifter seg med tiggeren Florin), Jordens salt (om fotograf Sebastião Salgados) Vår datter Emilie (om Emilie som har Downs syndrom og begynner på folkehøyskole) og Halvdan – Høre til på jorda, spillefilmen Øyenstikker basert på novellen Natt til mørke morgen av Ambjørnsen, mye på serien Pacific blue, sykkelpolitiet og sommerprogrammer som Allsang på grensen, Quizmester og Kveld hos Kloppen. Så var det bøkene:

  • Leste ferdig Dronningen av Tove Taalesen, Krimromanen med handling fra Slottet.
  • Nøkkerosene av Anne Helene Guddal, en roman om å slite psykisk, og om å elske
  • Min døde hund av Joakim Kjørsvik, en revy av et hundeliv, slik dyra kan prege oss
  • Etterlatt av Paul Celan, en unik samling gjendiktning ved Øyvind Berg
  • Stille nå av Anders Lunde, en roman om en gutt som diagnostiseres med autisme
  • Tro meg når jeg lyver av Ellen G. Simonsen (omtale kommer når boka slippes 13. august, kan forhåndsbestilles)
  • Et system så storslått at man blendes av Amanda Svenson
  • å snu verden inn mot verden av Tone Hødnebø, fantastiske dikt i samling
  • Påbegynt: Begynnelser av Carl Frode Tiller

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s