foto · Hverdag

Ute av fokus

Jeg liker å fotografere. Det vet alle som følger bloggen min. Eller spionerer på meg, der jeg vandrer med kameraet rundt halsen, bøyer meg og ser opp igjen. Jeg har ikke mange venner, men jeg har bekjente (som jeg elsker og verdsetter slik man gjør med venner). Og en del av de bekjente, deler fotointeressen. I dag vil jeg vise to bilder som faktisk egentlig er helt mislykkede, men som forteller en historie på en måte likevel:

Sommerfuglen i samvær med et høstfarget blad, og en annen på flukt, i det den letter. Og jeg flykter også. Samtidig som jeg klamrer meg fast, som sommerfuglen i høstomgivelser. Det er fortsatt liv, og det er fortsatt litt sommer. Bilder sier noen ganger mer enn tusen ord, sies det, men det betyr ikke at ord ikke kan bidra til å føle bildene blir satt pris på, som å få en respons på noe man har fotografert. At det var en god idé for eksempel, og en vellykket gjennomføring.

(Gelde er
å fange en sommerfugl.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s