Hverdag

Signatur

Jeg har tenkt litt på hva som beskriver meg. Av ting og sånn. Helt vanlige ting i hverdagen, som er typisk for meg. Som at signaturdrikken min, om jeg har noen, er Pepsi Max. Som at å gå tur til fast tid er så vanlig for meg at naboene vet når de kan treffe på meg. Jeg møter ofte hunden Tiril, og hun (og andre hunder, spesielt dachser, Tiril er en langhåret dachs) er signaturdyret mitt. Hvis man kan si at man er et hundemenneske. Som at jeg har noen ord jeg bruker og avslutter kjipe situasjoner med, som hore. Hvis det er til et kvinnemenneske. Som at jeg går i klær med tekst av og til, som er humoristisk ala/som Probat-t-skjortene. Som at smilet er en selvfølge, samme hvordan jeg føler meg. Jeg ble ikke kalt for gliset for ingenting. Som at fotokameraet forteller hvem jeg er, gjennom hva jeg liker å holde på med. Jeg signerer sjelden bildene mine, men likevel har jeg en signatur i livet. På mange måter. Jeg er Helene.

Smykket mitt, en avskåret skje med teksten min vilje skje som jeg kjøpte i butikken Epla for mange år siden. Jeg har en egen forkjærlighet for skjeer, og samler på noen bestemte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s