Hverdag

August i sommerrevy

En måned jeg ikke har våget å sitte ute i hagen min selv om det har vært sommervær, jeg har bygget en usynlig mur rundt meg selv. Jeg har slitt med en del ting og det har vært mange episoder av det uheldige slaget, men også hatt fotoglede og hyggelig konversasjon med andre fotointeresserte. Jeg har nytt macro-objektiv og utfordrer meg selv (både fotomessig og med å finne mening i hverdagslivet mitt). Til og med insekter er kule!

Jeg så dokumentarene Lullaby, Selvportrett og Vi er gutta om igjen, dokumentaren Mamma har fått tourettes og slutten av sommerprogrammer som Kveld hos Kloppen, quizmester, og begynte på den nye sesongen av sommerhytta på TV2. Jeg så mye på YouTube for å lære, og utvikle meg, om foto. I tillegg har ei venninne (med asperger hun også) laget seg Vlogg på YouTube som jeg følger med glede og kjenner meg mindre ensom sammen med. Jeg har en venn – eller faktisk flere, i alle fall gode bekjente.

Så var det boklesingen min (13 bøker):

 • Leste ferdig Begynnelser av Carl Frode Tiller, en spennende roman om et liv som ikke får fortsette, med motsatt rekkefølge (dramaturgi) av det vi er vant med 
 • Slik blir du et bedre menneske av Tegnehanne, en morsom samling opp- og nedturer.
 • En dåre fri av Beate Grimsrud, en helt spesiell roman jeg faktisk likevel kjenner meg en del igjen i
 • Bakom synger døden av Karin Fossum, en Konrad Sejer roman
 • Apens år av Patti Smith, en biografi 
 • Til de voksne av Linn Skåber, en samling monologer om å være voksen 
 • Bois av Runa Borch Skolseg, en flott debut med dikt
 • Leksikon om Lys og Mørke av Simon Stranger om jødeforfølgelse under krigen
 • Er du lykkelig, Søster? av Synne Sun Løes, en brevveksling roman mellom to søstre, en i Norge og en i Korea
 • Gul bok av Zeshan Sakar, en roman fra livet i Oslo og arbeid i departementet før og etter 22 .juli 2011
 • Jeg skal ta vare på degav Gunn Marit Nisja, en pårørenderoman til en mor med hjernebetennelse
 • En riktig stygg bok av Einar Stenseng, svart humor om et vanskelig samliv
 • Fremmed mann av Kaia Dahle Nyhus, en bildebok om når mamma får en ny kjæreste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s