foto · Hverdag

«Under den hvite bro»

Husker en sang fra jeg var barn, om to forelska som seilet under den hvite bro. Jeg går forbi denne broen hver dag. Noen ganger stopper jeg og fotograferer den, og smiler over at uttrykket veksler med lysforhold og perspektivene jeg iakttar den med.

Da jeg meldte meg inn i fotoklubben, fikk jeg ekstra lyst til å skape noe annerledes, og kjøpte meg et objektiv jeg hadde hatt tidligere. Fisheye er en kreativ måte å betrakte verden på, og jeg er kreativ. Mitt objektiv er en 10 mm som gir runde hjørner.

Videre, handler det om å se livet fra ulike vinkler og med sine egne tidspåvirkede øyne. Huske hvordan jeg lo av under den hvite bro-sangen da jeg var barn, hvor flaut jeg syns det var og klukklo. Og nå, som voksen, betrakte broer som metaforer i terapi der vi mennesker skal møte hverandre (brobygging).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s