asperger syndrom · tilleggsvansker

Spaltet

Jeg sliter med å være meg selv, for jeg er liksom to personer. En som skriver og fotograferer, og en som sliter med det mest basale (for å i det hele tatt å overleve). Jeg er to i/for én, som i reklamen.

Disse to personene, bor i én tynnslitt kropp. Men smilet mitt, gjør at alt blir veldig misforstått hvis ting er vanskelig. På ungdomsskolen ble jeg kalt for gliset, for jeg klarte ikke slutte å smile. Så, det som syntes utad, var ei blid jente.

Og sånn er det litt nå også, samtidig som den andre delen av meg utspiller seg. Derfor blir noen veldig overrasket når jeg skifter «fra den ene til den andre». Glad og oppegående, til gal og nedstemt.

Jeg er likevel meg. Jeg er denne svingende, spaltede jenta. Hun du interesserer deg for, kanskje nettopp fordi spekteret er så stort. At man har mye å by på, samtidig som man er begrenset av symptomer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s