Hverdag

I naturen og i bøkene (livet)

Jeg har sittet med noen gamle bøker, og fant frem et sitat i boka ORD om vennskap (1972), som jeg har arvet:

«I naturen har du alltid en venn, i bøkene enda flere og i arbeidet for andre.»

Lars Oftedal

Med dette mellom hendene, begynte jeg å spinne litt rundt fine ting i hverdagen min. Når jeg går tur, fotograferer små detaljer som dråper på et blad, eller ligger i sengen min med en god bok og leser om så mange mennesker og lærer dem å kjenne. Til og med i krimmen er det gode mennesker. Mennesker jeg vil redde.

Vi kan ikke redde hele verden,
men vi kan kanskje redde en dag for noen. Være en person som gjør akkurat den dagen for ett menneske litt finere. Og siden fotografi og ord, skriving og lesing, betyr noe for meg, tenker jeg at det også kan bety noe for andre. Så jeg deler av interessene mine og det jeg opplever med bøkene og bildene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s