Hverdag · sosialt

Samtale med en venn

Jeg snakker en del med venner på nett. Jeg og en venn, snakket om hva vi skulle i går. Han fortalte meg at han skal følge dagsplanen, at han gjør det samme hver dag. Jeg innrømmet at jeg også gjør det sånn cirka. Og han sa, ja, vi er jo autister. Og akkurat da kjentes det så veldig godt å ikke være alene om å ha Asperger/høytfungerende autisme. Vi forstod hverandre, og det var helt greit å ha de samme aktivitetene hver dag.

Jeg går tur til samme tid.
Jeg spiser til samme tid. Jeg ser tv til omtrent samme tider, og gruer meg til de er slutt for sesongen, fordi jeg da må endre mønsteret mitt. Jeg har samme leggerutiner, med bok og musikk på en bestemt måte. Og når jeg slukker, skrur jeg på NRKP1.

Jeg og vennen min,
møtes i chat-vinduet til Messenger. Som mange på autismespekteret, er det kanskje lettere for oss å snakkes der enn face to face. Vi uttrykker oss ofte bedre skriftlig. Når man får tid og konsentrasjon, der ikke så mye annet forstyrrer. Som lyder og ansiktsmimikk å tolke. Jeg vet ikke, det er bare en tanke jeg fikk mens jeg hadde kvalitetstid med vennen min.

Med fotograferingen, rekonstruerer jeg virkeligheten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s