Hverdag

Høst, Netflix og Pepsi Max

Jeg prøver å kose meg litt. I hverdagen. Ikke alt trenger å være så stort hele tiden. Det lille kan også være fint. Som å se en film på Netflix med nattevakten, varme seg på varmeflaske og snakke om det vi deler på skjermen mellom oss, oss mennesker imellom.

Det lille, lekne livet.

I natt så vi The last Shaman. «In a last ditch effort to prevent suicide, a clinically depressed young man travels to the Amazon to engage in an ancient hallucinatory ritual. James gives himself 12 months before he has ‘a license to kill himself, he sets off to the amazon rainforest with hopes of finding a shaman who can save his life.» Og denne dokumentaren, klarte å bevege meg der jeg satt og glodde. Ka du glor på? Noe meningsfullt. En beretning om livet.

Jeg er ikke så spennende i kostholdet. Jeg er rigid og kjedelig og spiser til faste tider og hadde ikke noe å spise til filmen for den så vi ikke til et av mine faste måltids-tider. Men jeg trives med Pepsi Max! Den sprudler som meg. Hihi, nå var jeg nesten morsom. I går kveld kunne du altså funnet meg sånn inntullet med tepper, med brus og Netflix som andre mennesker en sen høstkveld. Jeg er ikke bare annerledes, jeg er også som andre.

I helgen, vil jeg få med meg Stjernekamp og Skal vi danse. Men jeg synes det er litt trist og kjedelig at Birgit røk ut av danseshowet. Men det blir Halloweenkveld i programmet, og det tror jeg kan bli gøy. Jeg gruer meg til disse lørdagenes program forsvinner igjen ved sesongslutt, for de har vært et fast holdepunkt gjennom høsten. Og mens jeg høster av livet på tv-fronten, smiler jeg takknemlig som på en høsttakkefest.

Reklame

3 kommentarer om “Høst, Netflix og Pepsi Max

 1. Jeg har sett vild med dans på dansk tv i kveld. Det er det samme som skal vi danse. Mye fin dans der også. Jeg har stemt på Birgit hver gang og syntes det var synd at hun røk ut. Så dyktig som hun var. Ellers har vi dilla på puslespill her i huset. Vi sitter sammen og hygger oss. Min datter pusler opp ned og jeg riktig vei. Har avansert til 2000 brikker. Fyller nesten hele bordet. Har du puslet noen gang? Med ønske om en så god helg som du kan. Med pepsi max og Skal vi danse.

  Liker

 2. Hei Helene.

  Jeg heter Joachim og var pasient i første etasje på Gaustad samtidig som du var på skjerma avdeling og hadde det utrolig tøft. Jeg slet med mine ting, men ikke noe i nærheten av å være reimet fast det meste av tiden. Husker jeg syntes synd på deg da du ble fulgt av to personal fra den ene posten til den andre. En gang sa jeg: «Jeg tenker på deg av og til». Og du svarte så positivt og takknemlig. Syntes det var en bragd ift det bildet jeg hadde av deg og dine lidelser. Er nå ute fra Gaustad og bor i egen leilighet på Furukollen Psykiatriske Senter AS.

  Spørsmålet mitt er nokså prosaisk: «The Last Shaman». Finner ikke denne på Netflix. Heller ikke med norsk oversatt tittel. Kan det være at den het noe annet?

  Veldig imponert over bloggen din og hvordan du klarer å snu så mye negativt til så mye positivt. Har kjøpt meg et Nikon D800, og det beste objektivet jeg har er et 50mm Sigma Art (venter på Laowa 100mm 2X forstørrelse til makro). Har du noe tips til en nybegynner? Ønsker deg alt vel!

  Mvh,
  Joachim

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk for meldingen din. Hvis du vil, kan du sende meg en epost! helenelar@gmail.com Jeg har også Laowa 100 mm 2X forstørrelse, og den er kjempemorsom! Jeg deler gjerne tips, og erfaringer. Det står her at den heter the last shaman, og dem kommer opp når jeg søker inne på netflx. merkelig. Takk for omtanke og ordene dine, også er du velkommen til å sende meg en Mail, du vil få svar.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s