Hverdag · samfunn

Skremmende fryd

Det er lørdag 31. oktober, og halloween markeres rundt om kring. Jeg håper det er noen glade, spente barn rundt omkring, selv om smittevernhensyn må tas og etterleves. Vi har et samfunn som setter både sosialt samvær for barn og å få ned smitten høyt. Helsemyndighetene satser ikke på flokk-immunitet, og vil heller regulere oss sosialt.

Selv markerer jeg ikke
halloween noe spesielt, men jeg skal gjøre én ting: Se danseprogrammet Skal vi danse med temaet halloween. Det tror jeg jeg kommer til å fryde meg over. Det er sånne små hverdagsgleder man kan opprettholde uten å utsette noen for smitte. Selv blir jeg veldig sjelden syk, og er ikke redd for å bli syk – men det er noe med denne dugnaden som gjør at også jeg begrenses og begrenser hvordan jeg oppfører meg. Som at jeg ikke klemmer mennesker selv om jeg har skikkelig lyst av og til.

Snart er oktober slutt,
og vi går inn i november i morgen. Den måneden vil jeg pakke inn julegaver og glede meg til jul. Myndighetene oppfordrer til å være tidlig ute, så det ikke blir så mange i butikkene på en gang, på julehandel. Jeg er allerede gått i gang, så der kan jeg i alle fall innfri anbefalingen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s