anoreksia nevrosa · Hverdag

Tynnslitt

Noen ganger, får fraser en betydning. Som «veiet og funnet for lett.» Og det faktum får konsekvenser. Jeg må både spise mer, og får restriksjon som innebærer at jeg ikke får gå turene mine mer. De små avbrekkene jeg setter pris på.

I mellomtiden, prøver jeg å tenke på foto og kanskje jeg vil se litt på YouTube. Statusen er ikke oppe til diskusjon, jeg MÅ følge dette opplegget. Så får vi bare håpe det ikke varer så lenge, denne bokstavelige nedturen.

2 kommentarer om “Tynnslitt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s