foto · Hverdag

Put your self out there – 2021

Et nytt år er i gang. Jeg var litt motløs og sov lenge. Lenger enn jeg pleier, også lenger enn jeg pleier på sånne dager som dette der jeg føler meg utrygg på personalet hos meg og er fanget til sengen. Men til slutt, stod jeg opp denne andre januar, kledde på meg fotohanskene og tok kameraet mellom hendene.

Ute ved Årungen fanget jeg vinterlandskap. Jeg brukte ettbensstativ, ND-filter og lang lukkertid, 0,8 sekunder. Personalet som var sammen med meg da, kjenner jeg litt bedre, spesielt den ene, så da fortalte jeg hvor deilig det er å få tatt bilder selv om man kjenner seg litt trist.

For det handler mye om å gripe dagen. Drive med aktiviteter man til liker, selv om det kjennes ut som et ork eller tungt tiltalt. Om å komme seg ut. Om å ta kontakt med mennesker man bryr seg om. Om å være en del av samfunnet, selv om man føler seg som en betydningsløs dritt. Da får man skapt mening for seg selv. Med et lys i mørket, er det håp, det minner jeg meg selv på.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s