Hverdag

I samme båt

Jeg er i mange båter. Og noen ganger havner jeg i sjøen. På dypt vann, svømmer og kaver jeg. I en refleksjon, finner jeg meg selv i andre. Andre som deler de samme interessene eller følelsene eller utfordringene eller drømmene.

I fotoklubben er det en sunn interesse. Vi kan snakke om bildene våre, være kreative sammen og løfte hverandre opp. Det kan være alt fra dokumentasjonsfotografi til kunst. Å se, må vi alle sammen. Se motivene, historiene og – hverandre. Det kan være både skummelt og veldig godt.

På messenger, har jeg en venninne med en av sykdommene som meg, anoreksien. Vi kan støtte hverandre, samtid som jeg kjenner hennes angst i min. Og hvor forsiktig man må være, for når hun sier noe blir det ofte til at jeg føler meg stor og tjukk. Hun mener jo ikke det, og jeg mener ikke å bli engstelig, men denne angsten bor inni oss. Vi må forsøke å hjelpe hverandre til å holde fast i livet.

På Mail, snakker jeg med hele verden. Neida, men med flere ulike «institusjoner». Alt fra psykiateren min til min gode venninne i fotoklubben, fra vennen min med Asperger som egentlig bor i nærheten til en annen med autisme i England. Mail kjenner ingen grenser. Jeg skriver også med forlag om bøker og butikker om ting som opptar meg og jeg er nysgjerrig på – av og til. Det er input and outputs.

På Facebook deler jeg bloggen min og får mange styrkende lg gode og inspirerende og givende tilbakemeldinger. Jeg deler fra hverdagen min, fra kunnskap om Asperger, autisme og psykiatriske utfordringer, fra bøker jeg leser, bilder jeg har tatt i dagene mine. Vi er et samfunn.

Facebook har også grupper, der jeg kan være en del av en hobby og ikke bare meg selv. Vi deler!

I leiligheten min, er jeg en arbeidsplass og et arbeidsmiljø. Sammen finner vi mer eller mindre ut av hverdagens kabal.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s