Hverdag

Slabras i særklasse

Reklame: Innlegget inneholder sponsorat fra Probat

Skinnende på det glade bord. Glatt, skinnende overflate og gode handker. Hanker deg inn!

Jeg har sagt det før, i alle fall skrevet, at jeg elsker å servere gjestene mine. Men utfordringen er også den samme – jeg vil servere med de fineste rekvisitter, og de er ofte laget av porselen eller andre ting som kan være litt ugunstige å ha lett tilgjengelig om man ikke alltid har så god kontroll på impulsene sine. Men ingen utfordring, uten løsning. Eller kanskje en del da, men denne har i alle fall flere løsninger. Som i et kryssord finner jeg løsningsordet gjennom googling. Det ene er emalje: Kopper i metall med emalje, som blant annet Probat tilbyr helt suverene av. (Innlegget fortsetter under fotoet.)

Gjester velkommen når smittevern tillater det!. Savnet stort og sjelen litt utsultet/uttørstet i restriwksjonstider.

Probat har jeg god kjennskap til fordi jeg har så fantastisk mange t-skjorter fra den nettbutikken. Probat har også butikk i Oslo, som er skikkelig kul liksom. Jeg er jo glad i ord og lek med ord, og Probat gjør nettopp det: Leker med ordene. Og de samarbeider blant annet med Absurdgalleriet, som gir morsomme bilder til tekst – som rett som det er bærer preg av humor knyttet til bokstavlig tolkning – også. På t-skjorta. For meg er Probat gledessprederen og jeg har ofte hatt på meg dem på sykehus der det er litt sterilt og alvorlig, og jeg og pleierne har fått oss en god latter sammen. T-skjortene har forøvrig svært god kvalitet og tåler å bli vasket gang på gang. Jeg har fortsatt de første t-skjortene jeg kjøpte, og jeg vil anta det var rundt år 2008-2010? Når jeg vil kjøpe en spesiell gave, titter jeg ofte på t-skjortene til Probat. Og noen ganger under jeg meg selv en også, eller en av de langermede. (Innlegget fortsetter under fotoet.)

Ta meg med på tur?

De siste årene, har de kommet ut med kopper! Hurra§ Både i steingods og emalje, men disse tre jeg viser frem i dag er i emalje og derfor glimrende turkopper. Emaljekopper fra Probat, håndlagde og produsert i Polen, finnes også i barnestørrelse. De er blanke, har god farge og en morsom tekst. På mine står det: Fish you where here, Skogens kong(l)e og Ka-no? Jeg ler litt, og smiler til gjestene. Vil dere ha mer kaffe? (Innlegget fortsetter under fotoet.)

Kaffe tilbyr forresten Probat også, med artig etikett på posen som matcher utvalgte kopper. Men alt har en ende. Også en hyggelig prat med kaffekoppen (eller Pepsi Max i kruset). Da står oppvasken for tur, men selv ikke det er kjedelig når man har så fine kopper. Koppene kan bli farget litt av for eksempel te, det er vanlig for emaljekopper og er ikke farlig. De er forøvrig lette å rengjøre og jeg håper de beholder den fine finishen langt inn i fremtiden. For ja, jeg tror på framtiden, jeg tror på deg, jeg tror på oss. Dugnaden vi gjør nå, skal ikke være for gjeves. Imens vil jeg oppfordre til å både ta vare på seg selv, hverandre og om man har mulighet – støtte de små butikkene og bedriftene. De trenger det nå. (Et lite P.S. under fotoet.)

Takk for nå. Velkommen tilbake!

P.S. Probat har fri frakt fra nettbutikken sin ut mars.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s