Hverdag · Uncategorized

Påskekonkurranse: Skriv et påskedikt!

Det er skjærtorsdag, og påskens alvor eller latterglade gule er over oss. Vi opplever alle høytider forskjellig. Noen som har utfordringer, kan synes høytider er ekstra krevende mens andre får et pusterom i det samme. Noen feirer livet i påsken, men andre kanskje sørger over det som skjedde på skjærtorsdag og langfredag i følge bibel-historien, og noen lar seg ikke påvirke men har sin egen påske. På godt eller vondt!

I anledning påsken 2021, har jeg og Torill i SPISS forlag funnet ut at vi har lyst til å gi bort et eksemplar av barneboka vår Dino-Dani. Den handler om Adrian som har Asperger syndrom, hans opplevelse av å være i verden og forsøk på å finne sin plass – sammen med en historie om dinosauren han oppdager i dyreparken som ikke vet hvor han kommer i fra.

Som to skrivende vesener, som er nysgjerrig på hvordan andre mennesker opplever ting og tang, inviterer vi med dette til å skrive et påskedikt. Det kan være ditt perspektiv på høytiden, eller noe annet du har lyst til å fortelle om. Er du kanskje en påskehare som gleder barna, eller er du personen som venter på et egg som ikke kommer? Går du i kirken eller er detklister og appelsin som gjelder?

Vi venter spent på bidragene, som du kan sende på epost til meg, Aspergerinformator Helene, på e-post: helenelar@gmail.com I emnefeltet kan du skrive Påskepoesi. Vi vil dele noen av diktene i bloggen min, så skriv om du vil publiseres under pseudonym, fornavn eller ditt fulle navn. Vi kårer en vinner blant påskediktene, som får boka Dino-Dani fritt tilsendt i posten. Det er ingen aldersgrense for å skrive, både barn og voksnes påskeperspektiv er ønsket velkommen. Fristen for å sende inn, er en uke fra i dag – torsdag 8. april.

Kan du få påske til å bli poesi? Lykke til!
Mvh. Torill og Helene

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s