Hverdag

Oslos viktigste kaffebar – hjemme hos meg

Innlegget inneholder reklame: =Kaffe

Servering hjemme hos meg, med kopper fra Erlik Kaffe sin nettshop.

Erlik Kaffe er Oslos viktigste kaffebar. Den gir mennesker fra gatemiljøet en arbeidsplass. De får lønn, kompetanse, et sted å møte andre, være til nytte og de utvikler kompetanse. Jeg fulgte med rundt oppstarten med Petter uteligger som ble sendt på Tv2, og ønsket meg så veldig at dette skulle gå bra. Og det gjør det! Med unik stemning og smilende servering, når de rett hjem.

Velkommen til en deilig kaffekopp-visitt!

Og hjem, er også en mulighet. Jeg er sjelden i Oslo, men vil man støtte =Kaffe kan man handle i nettbutikken også. De har kaffe og te, kopper, termoser og magasin. Man kan også kjøpe abonnement på kaffe. Dette er både en butikk til glede for en selv, og et ypperlig sted å handle gaver med mening og omtanke. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Kopper og kaffe levert i postkassen.

Noen av koppene, er selgernes «egne.» De er preget med sitater, hilsener og dikt! Det synes jeg er skikkelig flott. Jeg falt for diktet til Michelle, som fyller koppen min med håp:

«Jag ramla men reste mig upp,
jag ramlade igen –
men jag gav ikke upp!
Nu står jag hær som barista
og hoppas min kaffe kan ge
både dig og mig extra livsgnista.»


(Innlegget fortsetter under bildet.)

Kopp med logo, i emalje og aluminium. Flotte krus enten du er ute eller inne. Jeg dekket stuebordet til «kafé», men kommer nok også til å tilby gjestene mine uteservering i sommer!

Siden jeg ikke har mulighet til å bruke porselenokoppper selv, som disse personlige er, valgte jeg andre kopper. De er i emalje, og er svarte og tøffe som kaffen selv. De bærer =Kaffe sin logo, og har fine detaljer i sirlig hvitt. Disse gjør seg på bordet, og egner seg også godt når du tar kaffen ute. Uteservering er ganske kjekt når varmegradene kommer med våren nå og stiger som en bølge mot sommer. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Sommerkaffe til å fylle koppen med en smakfull fornøyelse.


Kaffen du kan kjøpe i nettbutikken,
velger du hvordan du vil ha brent eller om du vil ha hele bønner. Det er mange smaker i utvalget, blant annet sommerkaffe kan de friste med nå. Den byr på en typisk colombiansk smaksprofil med toner av av steinfrukt, modne sommerbær og sitrus. Den skal smake godt med melk, samt være nydelig som iskaffe! Noe for deg? (Innlegget fortsetter under bildet.)

250 gram sommerkaffe fra Colombia.

Med nettbutikken, kan man ha servering som på kaffebar med høykvalitetskaffe hjemme hos seg selv – og samtidig støtte en ekte kaffebar. Det synes jeg er fantastisk fint å tenke på. (Innlegget fortsetter under bildet.)

La deg inspirere til den gode samtalen. Praten går ofte lettere om man har en kopp å samles rundt, og noen ganger er det fint å sitte stille sammen også og bare dele roen, samværet og smaken (av lykke eller hverdag?)

Erlik Kaffe åpnet dørene juni 2017, og eventyret begynte. Men selv om det er en arbeidplass for vanskeligstilte, legger de ikke lista for kvaliteten lavt. Dette er mennesker som gjør en skikkelig innsats for at du og jeg skal ha et bra sted å komme til, ekte arbeidsjern med engasjement. Jeg smir mens jernet er varmt, og ønsker de masse lykke til videre! Erlik Kaffe har hele tiden som mål å konkurrere med etablerte kaffekjeder i byen om de kresne kaffedrikkerne.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s